În perioada 8 – 10 decembrie 2017, „LigaAC”, cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității de Vest Timișoara, a organizat Concursul „iTEC” Winter Edition. Concursul, la care participă studenți și elevi din toată România, este structurat pe 6 domenii distincte: Algoritmica, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development.

O parte dintre probe, Embedded Development, Game Development, Mobile Development și Web Development, s-au desfășurat pe o perioadă de 48 de ore (Hackathons).

Anul acesta, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat cu 8 echipe, formate din câte doi membri, la proba de Embedded Development, si cu o echipă formată dintr-un singur membru, la proba de Web Development.

La proba de Embedded Development, care a constat în realizarea unui joc tetris, atât pe partea de programare a jocului, cât și de realizare a modulului în format fizic, echipa „InelX” din Suceava, formată din Alexandru-Ilie MACIUC și David GHERASIM, a obținut locul II din 23 de echipe competitoare.

Celelalte echipe USV participante la proba sus-menționată i-au avut în componență pe: Mădălina-Maria Mitricioaei și Ionuț Șandru, Radu-Cristian Scutelnicu și Emilian Lupu, Iulian Lavric și Andrei Postelnicu, Daniel Grigoriciuc și Adrian Popescu, Daniel Polocoșer și Cîrdei Alberto, Leonard Ostafe și Alexandru Sili. Studentul Marian-Mihai Nemțoi a participat la proba de Web Design.

Pentru mai multe informații despre concursul „iTEC” se poate accesa link-ul: https://itec.ligaac.ro/

Lucrarea care a obținut locul II la proba de Embedded Development poate fi vizualizată pe pagina echipei „InelX”: https://www.facebook.com/InelXsv/ .

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.