Experiența vieții de student nu poate fi regăsită într-o stare mai pură decât în cadrul ZNSt-ului.

Astfel membrii „Asociației Studenților din Universitatea Suceava” (ASUS), în calitate de organizator principal și promotor al evenimentului, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților din Suceava și sprijinul conducerii USV, organizează în perioada 8-28 mai 2017, cel mai mare festival studențesc anual de la Universitatea „Ștefan cel Mare”.

Festivalul „Zilele ți Nopțile Studențești” ajunge anul acesta la cea de-a VII-a ediție, o revenire ce promite mult suspans, adrenalină, distracție și, nu în ultimul rând, aproape trei săptămâni de evenimente ce vor antrena mintea și spiritul studenților și viitorilor studenți suceveni. Caracterizate prin amploare și diversitate, activitățile sunt structurate în cadrul a cinci departamente: Divertisment, Cultural – Educațional, Sănătate și Mediu, Sport și mult așteptatul maraton în căutarea comorii ZNSt: Treasure Hunt. Concertele, serile de film în aer liber, activitățile sportive, petrecerile nocturne și concursurile se regăsesc în marea de evenimente pe care o promit organizatorii ZNSt – USV 2017. Marșul Absolvenților USV va marca în premieră deschiderea festivalului, urmat spre seară de un concert live cu trupa Voltaj, ce va avea loc pe esplanada din centrul Sucevei.


Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului se vor găsi pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/znst.asussv.ro .