Miercuri, 11 septembrie, ora 19:52, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său a suferit un accident în timp ce conducea un utilaj agricol.
În urma cercetărilor s-a stabilit că la 11.09.2019, în jurul orei 17.50, bărbatul, în vârstă de 51 ani, din comuna Burla, s-a deplasat către un teren agricol proprietate personală din comuna Burla, pentru a efectua mai multe lucrări agricole, respectiv pentru a întoarce iarba, folosindu-se în acest sens de un cap tractor care acționa mecanic un utilaj agricol. La un moment dat, acesta a coborât din tractor pentru a verifica starea utilajului agricol. În momentul în care s-a aplecat pentru a observa mecanismul utilajului, din cauza faptului că susnumitul nu a asigurat corespunzător capul tractor, mecanismul care cupla utilajul agricol a intrat în funcțiune și l-a lovit pe bărbat în zona toracelui și a abdomenului, suferind astfel leziuni.
Susnumitul s-a deplasat către domiciliu la volanul tractorului, iar în momentul în care a ajuns acasă, i-a povestit soției cele întâmplate și a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței.
Persoana vătămată a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „traumatism toraco-abdominal, plăgi escoriate lombare”.
Locul evenimentului este un teren agricol proprietate privată, nedeschis circulației publice.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.