Miercuri, 14 august, în jurul orei 16:52, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani din Ciocănești s-a accidentat, în timp ce lucra pe șantierul DN18, în localitatea Cîrlibaba.
S-a constatat că la 14.08.2019, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la locul de muncă iar  un coleg de-al său descărca material interfibră  cu ajutorul unui buldoexcavator din remorca unui camion, a fost surprins şi accidentat de cupa utilajului suferind leziuni în capului.
Bărbatul accidentat s-a deplasat la domiciliul său din comuna Ciocăneti, iar ulterior, simţindu-se rău, a solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul Municipal Vatra – Dornei, unde, în urma îngrijirilor, medicale acordate s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis; cuatoragie dreaptă; epiutaxix oprit spontan; cefalee; cădere accidentală de pe un utilaj; declarativ accident de muncă, pacientul a fost trimis la UPU Suceava”.
În cauză s-a procedat la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
 S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.