Joi, 2 ianuarie 2020, la orele 22:56, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către I.D. despre faptul că „un tânăr s-a lovit cu sania de un gard”. 

Astfel, la 31 decembrie 2019, A.B. de 23 ani domiciliat în comuna Ciurea, judeţul Iaşi, împreună cu mai mulţi tineri din judeţul Iaşi s-au cazat la o cabană de pe raza satului Chiril, com. Crucea, pentru a petrece revelionul.

În data de 2 ianuarie 2020, în jurul orelor 22.00, aceştia au improvizat o pârtie în apropierea cabanei, unde se dădeau pe pungi de plastic. A.B., în timp ce se dădea pe derdeluş nu a mai putut controla direcţia în care se deplasa lovindu-se cu capul de un gard de lemn, pierzându-și cunoştinţa.       

I.D. a apelat la SNUAU 112 şi a solicitat o ambulanţă care s-a deplasat la faţa locului şi l-a transportat pe A.B. la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind stabilit diagnosticul „TCC, pierdere de cunoştinţă, fără leziuni, contuzie piramidă nazală, echimoză periorbitală stângă, declarativ cădere cu sania”.

În urma discuţiilor purtate cu persoanele aflate la faţa locului a rezultat că A.B. a suferit leziunile accidental şi nu a fost victima vreunei agresiuni.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind comiterea infracţiunii de „vătămarea corporală din culpă”, iar cercetările vor fi continuate de către Postul de Poliţie Crucea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.