Studenții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava nu se vor prezenta la cursuri în zilele de luni și marți, 26 și 27 februarie 2018, cu excepția celor desfășurate în ultimul an la domeniul „Științe Inginerești”.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Administrație al Universității „Ștefan cel Mare”, care a ținut cont de avertizările meteorologice și problemele sistemului de termoficare centralizată din orașul Suceava.

„Având în vedere avertizările meteorologice și problemele sistemului de termoficare centralizată din orașul Suceava, Consiliul de Administrație al Universității a decis reprogramarea activităților didactice din zilele de 26 si 27 februarie 2018, cu excepția celor desfășurate în cadrul anului 4 din programele de licență ale domeniului fundamental Științe Inginerești”, a anunțat conducerea Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.

Cadrele didactice se vor prezenta la locul de muncă și vor desfășura alte activități decât cele de predare, prevăzute în fișa postului.Sudentii suceveni in coprul A

„Activitățile didactice vor fi reluate, conform orarelor stabilite, începând de miercuri, 28 februarie 2018. Vă asigurăm de întreaga noastră deschidere pentru a găsi cele mai potrivite soluții pentru comunitatea academică”, au precizat reprezentanții USV.

Reprogramarea activităților didactice se va efectua după un orar stabilit de fiecare facultate în parte, pe parcusul semestrului.

Meteorologii menționează că temperaturile vor coborî până la -22 de grade Celsius, dar că rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.