Fundația Umanitară Clopot – Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava vă invită în ziua de 07 iulie, la ora 19.30, la vernisajul expoziției fotografice Vagabondul și proiecția filmului cu același titlu.

Vagabond este un proiect video care prezintă poveștile reale ale unor oameni care și-au urmat visurile. Coordonatorul proiectului este Ovidiu Jelea, iar partenerii lui sunt NIKON, HP, BMW și formația URMA. La vernisaj va fi prezentat un film care va conține poveștile a cinci oameni, despre care autorul spune că sunt adevărați eroi contemporani. Aceştia sunt Claudiu David, campion de raliu și pilot de teste la BMW România, David Neacșu, manager, explorator și organizatorul primei expediții românești pe Everest, Claudia Nițu, cea mai performantă campioană de Karate din România în cel mai dificil system, Rareș Dumitrescu, campion mondial de scrimă, medaliat cu argint la Olimpiada din 2012 şi Hadi Rahimian, medicul care a realizat prima operație in utero din România.

Proiectul Vagabond s-a născut din dorința de a cunoaște, de a face cunoscute și de a învăța din experiențele unor oameni ale căror vieți sunt adevărate modele. Este un proiect pentru oameni vizionari și curajoși.

Fiecare dintre episoade este realizat cu un aparat foto și un laptop, călătorind cu o mașină și o rulotă în căutarea eroilor autentici. În timpul realizării filmelor, autorul documentează fotografic un jurnal în care sunt scrise evenimentele și faptele care nu sunt prezentate în film. Aceste fotografii sunt subiectul expoziției organizate începând cu data de 7 iulie, când va avea loc vernisajul, în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava.

La eveniment va fi prezent, pentru prima dată în Suceava, eroul primului episod, Claudiu David.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.