Prefectul județului Olt, vămeanul Florin Constantin Homorean, a devenit cetățean de onoare al comunei sucevene Vama. Anunțul a fost făcut de către primarul comunei Vama, Nicolai Baltag, care a declarat că în ședința Consiliului Local de joi, 25 februarie, deliberativul local a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare al comunei Vama pentru merite deosebite lui Florin Constantin Homorea.

De altfel, edilul a subliniat că la baza inițierii acestui proiect de hotărâre a stat activitatea complexă desfășurată de Florin Constantin Homorean, fiu al comunei Vama, în protecția mediului.

Trebuie precizat că Florin Constantin Homorean este absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București. De-a lungul vremii, actualul prefect de Olt a desfășurat o activitate profesională la nivel înalt în domeniul protecției mediului și a avut colaborări de succes cu instituții și autorități naționale și internaționale. Totodată, Florin Constantin Homorean a derulat, în calitate de expert, o serie de proiecte și a participat la conferințe și workshop-uri internaționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.