Coșurile de gunoi din Parcul Șipote din municipiul Suceava au fost vandalizate, cel mai probabil în noaptea de sâmbătă spre duminică. Suceveanca Lăcrămioara Georgeta a postat pe un grup creat pe o pagină de socializare fotografiile pe care le-a făcut în Parcul Șipote.

„Nimeni nu doarme….doar „poliția locală” (niciun coș de gunoi nu a fost fotografiat de două ori)”, a scris femeia la descrierea pozelor pe care le-a postat.

Astfel, putem constata că din toate coșurile de gunoi montate în parc, doar două au rămas în picioare dar nu și neatinse. Pe suprafața acestora fiind scrise mesaje.

De altfel, pe rețeaua de socialiaziare a urmat, după cum e firesc, o dezbatere între internauți. Dacă unii au susținut că polițiștii locali sunt vinovați pentru că nu păzesc fiecare coș de gunoi în parte, alții sunt de părere că vandalii sunt vinovați pentru că nu pun preț pe bunurile publice ale municipiului Suceava.

Cert este că bunurile au fost distruse.

Din cauza unor persoane care doresc să fie vedete anonime, sucevenii care doresc să se plimbe pe aleile din Parcul Șipote vor trebui să-și ia  acasă sticlele goale de la apă sau ambalajele de la gustări.

Pe de altă parte, vandalii au distrus și băncile din parc, astfel oricine dorește să se odihnească va trebui să o facă stând în picioare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.