Întrebat de redevențele de la OMW pe care le-a legat de numele lui Sebastian Ghiță în cadrul unei emisiuni televizate, Marian Vanghelie a declarat, într-un interviu pentru Gândul, că Sebastian Ghiță l-a sfătuit să spună ce știe instituțiilor statului, fapt pe care îl ia în considerare.

CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTI

„Pe domnul Sebastian Ghiță l-ați întrebat? El m-a sfătuit să mă duc, ca un om foarte corect cum e el, la instituțiile statului. Sincer, mă tot gandesc. N-am făcut așa ceva în viața mea, dar dacă omul chiar își dorește, mă gândesc bine și voi lua o decizie. Cred că a avut un șoc, după care, evident, cineva l-a ajutat să depășească momentul. I-am spus că e vorba de două offshore-uri de afară care au adus, după, banii înapoi în România.

Vorbesc și eu cu dumneavoastră, cu presa, cu cei care dau informații zi de zi. Mă întâlnesc cu toată lumea care e informată și încercăm să ne schimbăm informațiile unul cu celalalt. Nu cred că sunt singurul, dar am rămas printre puținii care mai are curaj să spună aceste lucruri. Nu știu unde să mă duc, nu știu care va fi decizia, dar m-a pus pe ganduri domnul Ghiță pentru că trebuie ceva să se întâmple. Nu mai merge așa, să luăm sume industriale. E pur și simplu ca un film prost. Un om din lumea interlopă, în ghilimele, vine și stabilește că el are niște bani de cheltuit. Așa cum merge el cu gentuța aia a lui și cu cămășuța răpciugoasă, de parcă n-a călcat-o niciodată.”, a declarat Marian Vanghelie.

Întrebat dacă este posibil ca Sebastian Ghiță să aibă, de fapt, „bastonul de mareșal” în geantă, Vanghelie a răspuns „Da, Ponta. Ponta o fi pe post de baston.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.