Mâine, 25 aprilie, consilierii locali vor hotărî dacă terenul solicitat de către Raiffeisen Bank celor de la „Adrem Invest” Bucureşti va fi vândut, pentru a a se construi viitoarea centrală pe biomasă.

ion lunguPrimarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că speră ca în şedinţa de mâine, consilierii locali să dea dovadă de maturitate şi să voteze pentru vânzarea terenului pe care se va construi noua centrală termică a oraşului. Terenul din zona Termica ar urma să fie vândut către „Adrem Invest”, la solicitarea băncii  Raiffeisen, contra sumei de 315.467 de euro, stabilită de specialiști. Terenul are o suprafață de 5 hectare, iar pe el, cei de la „Bioenergy” Suceava, al cărei unic acţionar este „Adrem Invest”, ar urma să construiască o centrală pe biomasă.

Conform primarului, consilierii locali care vor vota împotrivă trebuie să vină cu o soluţie pentru încălzirea locuinţelor în sezonul rece 2013 – 2014. Ion Lungu a adăugat că soluţia privind construirea noii centrale termice a fost agreată „din disperare”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.