Banii nu sunt niciodată suficienți, indiferent de cât de mulți ai câștiga lunar iar, fie că vorbim de sume mari sau mici, parcă niciodată nu ajung de la un salariu la altul. De cele mai multe ori, sunt dorințe care se materializează foarte greu sau chiar niciodată, întrucât tu nu reușești să aduni banii necesari, iar banca nu oferă împrumuturi atât de mici. 

De exemplu, există momente în care te învârți printre raioanele din supermarket sau din magazine și calculezi prețul fiecărui produs și, de cele mai multe ori, constați că suma de bani pe care o mai ai până la salariu nu este suficientă pentru a-ți cumpăra toate produsele dorite. De aceea, cei mai mulți dintre noi apelăm la rude pentru ajutor, însă, nu de fiecare dată, acestea sunt și cea mai bună variantă de a face rost, cu împrumut, de suma de bani dorită. Cu siguranță, fiecare dintre noi avem rude care ne ajută cu plăcere, iar mai apoi găsesc orice prilej pentru a ne reaminti asta.

Pe de altă parte, nu de puține ori ți-ai dori să ieși la terasă, în club, sau să iei cina în oraș, însă portofelul te reține pentru că, fiind pe cont propriu sau cu o familie de întreținut, prioritate au lucrurile care contează cu adevărat, cum sunt alimentele din frigider, rata pe care trebuie să o plătești la bancă, facturile, sau acea pereche de pantofi pe care ți-o dorești de mult timp. În acest caz prietenii sunt cei care te pot „salva”, achitând și comanda ta. Aici, trebuie specificat că, dacă prietenul nu acceptă să îi returnezi suma de bani, trebuie neapărat să îl inviți și tu în oraș în momentul în care portofelul tău va fi ceva mai plin.

O altă situație în care lipsa banilor te poate afecta este atunci când, din nefericire, apare ceva neprevăzut cum ar fi un deces în familie. Această situație impune cheltuirea unor sume de bani care, dacă nu le ai în acel moment reprezintă o problemă. Din fericire, poți obține un credit nebancar printr-o simplă aplicație prin care poți lua împrumut până la 4 000 de lei. Trebuie să știi că vei primi creditul ifn dacă iți înrolezi cardul! În cazul viramentului bancar, primești banii în funcție de ora la care semnezi contractul, (timpul poate fi influențat atât de momentul în care semnezi contractul, cât și de banca la care ai contul deschis).

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.