Copreședintele PNL Vasile Blaga, a vorbit despre cazul ANAF-Antena 3 într-un dialog cu jurnalistul Bogdan Chirieac. Astfel, liberalul a luat în discuție cazul ANAF-Antena 3.

”Lucrurile acolo sunt mai în ceață. Am văzut și poziția Antena 3, dar și poziția ANAF care spune cum s-au desfășurat lucrurile. Un lucru este clar: instituțiile trebuie să se manifeste extrem de condescendent aplicând legea, indiscutabil, nu doar față de jurnaliști, ci față de orice contribuabil din această țară. Au fost și alte situații în care oameni de afaceri s-au plâns de modul în care sunt tratați, dar de aici și până a spune că legea nu trebuie respectată este un drum lung”, a spus Vasile Blaga în interviul pentru dcnews.ro.

„Domnul Cioloș ne-a explicat foarte clar, cu legea în mână, că Antena 3 nu poate rămâne în acele sedii plătind chirie. Nu este posibil așa ceva pentru că respectivele imobile au fost trecute în plata statului fără sarcini. Asta știu, asta vă spun pentru că altceva nu știu”, a mai zis liderul PNL.

Declarațiile lui Vasile Blaga au fost comentate și în emisiunea ”Subiectiv”, de jurnalistul Răzvan Dumitrescu și invitații săi.

Senatorul PNL Cristian Bodea crede că liderul PNL nu a fost suficient de clar în vorbe.

„S-a gândit a spune că dacă un contribuabil are probleme cu statul, are probleme la taxe și impozite. Și dacă ai vechime în politică te mai încurci în vorbe”, a spus Bodea citat de antena3.ro.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.