Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, şi-a lansat vineri, 1 martie, la Suceava, moţiunea „România Dreaptă -PDL – politica dincolo de lozinci”. Sub acest slogan va candida pentru un nou mandat la conducerea partidului.

El a venit în faţa celor peste 1000 de membri ai organizaţiei judeţene a PDL cu trei angajamente, unul faţă de partid şi membrii săi, unul faţă de ”partenerii europeni” şi unul faţă de societate.

Flutur a declarat că primarii PDL sunt supuși la presiuni, la subfinanțare, izolare și amenințare. Ca soluție la aceste neajunsuri, Flutur le-a cerut susținătorilor PDL să fie organizați. Totodată, el le-a cerut celor din sală să cântărească oferta fiecărui candidat pentru șefia  PDL.

Flutur i-a acuzat pe cei din USL că au promis mult și până în prezent nu au făcut nimic. Pe de altă parte, el a arătat care este rolul opoziției, spunând că aceasta „nu este o recepție de gală într-un salon unde să îți dai cu presupusul despre politică. Opoziția înseamnă muncă în teren. Ca să ne putem măsura procentele, să ne măsurăm întâi kilometrii și orele alocate la mersul în teren, ca să vă ajutăm pe dvs”, a declarat secretarul general al PDL.

La Suceava, Vasile Blaga a subliniat că este susţinut de 30 de organizaţii judeţene. Alături de el s-au aflat și secretarul general Gheorghe Flutur, senatorul Radu F. Alexandru, deputatul Raluca Turcan, dar şi europarlamentarul Traian Ungureanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.