Vasile Ceterașu a trecut prin momente grele, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate, medicii fiind nevoiți să intervină imediat pentru a-l stabiliza.

Deoarece este perioada în care au loc foarte multe evenimente, Vasile Ceterașu a fost nevoit să ajungă dintr-un loc în altul în ultima vreme. Weekendul astea, însă, oboseala și-a spus cuvântul pentru artist, care a avut nevoie de intervenția medicilor după ce și-a terminat programul la o nuntă din Suceava. Problemele de sănătate par să îl afecteze din ce în ce mai mult pe acesta.

Interpretul de muzică populară a trecut prin momente cumplite în momentul în care i s-a făcut rău, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Acesta a fost nevoit să ajungă imediat la spital pentru mai multe investigații. Se pare că problemele sale sunt de natură cardiacă, dându-i impresia acestuia că trece printr-un infarct. După ce a ajuns la spital, medicii l-au stabilizat, însă, Vasile Ceterașu va fi nevoit să se supună mai multor examinări pentru a se determina exact ce fel de tratament i-ar putea ține problemele sub control.

„Am crezut că mor. Mi s-a făcut brusc rău, respiram repede și inima bătea să îmi iasă din piept. M-am și speriat, mă ducea și mâna stângă, credeam că am făcut infarct. Aveam puls 180, mi-au zis medicii că sunt și hiperoxigenat. Mi-au băgat ceva pe venă, s-a mai liniștit inima. Dar, clar, trebuie să fac analize suplimentare, mi-au spus că e un episod acut care poate indica ceva grav”, a explicat Vasile Ceterașu, potrivit Fanatik.

Artistul a rămas internat în spital pentru ca medicii să îl poată supraveghea și să intervină în cazul în care starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți. Interpretul susține că de vină ar fi oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă, deoarece are o mulțime de evenimente la care face tot posibilul să ajungă, deoarece nu poate refuza pe nimeni. Acesta a susținut că de acum va face tot posibilul pentru a avea mai multă grijă de sănătatea sa, deoarece nu îți dorește să mai treacă prin aceeași experiență neplăcută, scrie cancan.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.