Vasile Cozan răspunde de administraţia comunei Panaci de 20 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi primari din județul Suceava. De asemenea, este unul din puţinii politicieni suceveni care au rămas consecvenţi aceluiaşi partid. La vârsta la care alții spun că trebuie să își trăiască viață și să profite de lipsa grijilor, Vasile Cozan, devenea cel mai tânăr primar din județ, la nici 28 de ani împliniți. Dovadă că nu schimbi o roată la căruță dacă nu scârțâie, edilul din comuna Panaci se pregătește pentru al cincilea mandat.

Vasile Cozan spune că secretul longevităţii în scaunul de şef al administraţiei locale este simplu: să fii om.

În opinia mea, mai avem destule investiții de făcut, și cum la minte şi la trup mă simt încă destul de tânăr, am decis ca la alegerile din luna iunie să mai candidez pentru încă un mandat de primar. Am fost ales în funcţia de primar în anul 1996, iar de atunci conduc neîntrerupt această comună. Nu de fiecare dată lucrurile s-au aliniat perfect și nu de fiecare dată am reușit să facem să fie totul așa cum ne-am fi dorit, însă asta nu ne împiedică să nu credem în noi și în potențialul comunei noastre”, a declarat Vasile Cozan, primarul comunei Panaci.

Edilul din Panaci a reușit să aducă mai multe proiecte în comuna sa, însă, nu are de gând să se oprească aici, conștient de faptul că întotdeauna este loc de mai bine.

Dintre proiectele care se află în curs de implementare amintim de modernizarea a 6.4 km drumuri comunale în comuna Panaci, construcția unei baze sportive în comuna Panaci, modernizarea școlii din Panaci, alimentarea cu apă în satele Panaci și Coverca, precum și înființarea unui Centru de zi în satul Coverca.

Primarul din Panaci a absolvit cursurile Universității Tehnice Petroșani, continuând cu o specializare post – universitară la Academia de Studii Economice București, pe tema „Managementul Administrației Publice Locale”. Și-a început activitatea profesională în anul 1992 ca profesor la Școala Panaci, în 1995 s-a încadrat ca inginer C.T.C. la Kerlitex București, iar din 1996 îndeplinește funcția de primar al comunei Panaci.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.