Există oameni care, indiferent de situația în care se află, își fac datoria exemplar. Indiferent dacă reprezintă puterea sau opoziția își fac mereu auzită vocea, pentru că spun ceea ce trebuie spus și fac ceea ce trebuie făcut, reușind să rămână mereu în miezul „evenimentelor”, deoarece nu depășesc niciodată limitele bunului simț. Venit în politică din postura […]

Există oameni care, indiferent de situația în care se află, își fac datoria exemplar. Indiferent dacă reprezintă puterea sau opoziția își fac mereu auzită vocea, pentru că spun ceea ce trebuie spus și fac ceea ce trebuie făcut, reușind să rămână mereu în miezul „evenimentelor”, deoarece nu depășesc niciodată limitele bunului simț.

Venit în politică din postura de manager al Renel Suceava și ajuns în perioada 1996-2000 președinte PD și prefectul județului Suceava, Vasile Ilie a rămas la nivelul superior al administrației locale, ajungând vicepreședintele CJ în perioada 2008-2012. În această postură a acționat de asemenea manieră încât este considerat cel mai bun vicepreședinte pe care l-a avut CJ Suceava, iar în prezent este cel mai vocal, dar în același timp diplomat consilier PDL, fiind și șeful grupului de consilieri ai acestui partid din Consiliul Județean.

Om ponderat atât în acțiuni cât și în exprimare, Vasile Ilie este unul din pilonii care concentrează opoziția locală, unul din acei oameni care oferă colegilor fermitatea unei poziții certe și echilibrate, care nu cedează patimilor și cu atât mai puțin atacurilor. Ca orice om important, a primit cota sa de atacuri, unii ar zice că a și depășit-o, dar a știut să rămână ferm pe poziții, fără să facă compromisuri majore nici cu alții și cu atât mai puțin cu propria conștiintă.

Pentru întreaga sa activitate, dar și pentru curajul de a lua ferm atitudine în cadrul CJ împotriva abuzurilor majorității, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe Vasile Ilie drept CUCONUL vostru, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

3 Responses

 1. Stefanuț

  Acest domn are toate respectele mele ptr munca depusă în interesul sucevenilor, dar e într-un partid care a furat 1 milion de euro pe zi. Ce să fac la următoarele alegeri…?

  Răspunde
 2. Sibicu

  Am avut ocazia să stau de vorbă cu Vasile Ilie când era vice la consiliu și mi s-a părut un om onest. M-a impresionat căldura cu care mi-a vorbit deși m-am întâlnit prima data cu el, chiar dacă nu mi-a rezolvat problema mea. Intradevăr avea cam mult bun simț pentru un politician care era la putere în 2011. Un cioban din consiliu, unul Juravle, m-a scos din sărite și înjura ca un *orc

  Răspunde
 3. simpatizant PNL

  De ce despre Stefan Alexandru Băișanu nu vorbiți așa frumos? Este singurul care a făcut ceva pentru suceveni cât a fost prefect și vicepreședinte cj. Scrieți și desspre el, că doar ține conferințe de presă și voi nu dați nimic.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.