Comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava, Vasile Latiş, a demonstrat, până în prezent, că numirea sa pe această funcţie nu a fost de prisos. Cu toate că pe plan politic Latiş aparţine Partidului Naţional Liberal, acesta îşi face treaba fără a fi „ghiontit” sau îndrumat pe domeniul lui. Încă de când a […]

Comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava, Vasile Latiş, a demonstrat, până în prezent, că numirea sa pe această funcţie nu a fost de prisos. Cu toate că pe plan politic Latiş aparţine Partidului Naţional Liberal, acesta îşi face treaba fără a fi „ghiontit” sau îndrumat pe domeniul lui.
Încă de când a fost numit la conducerea CJPC Suceava, Vasile Latiş a dat dovadă de profesionalism, iar majoritatea reclamaţiilor sau sesizărilor venite din partea sucevenilor au fost verificate de inspectorii din cadrul departamentului de specialitate. Ba mai mult, controalele inopinante comandate de instituţie au mai domolit din neregulile întâlnite în supermarketuri, restaurante, magazine, agenţii imobiliare sau societăţi prestatoare de servicii. Se pare că profesionalismul şi experienţa directorului Vasile Latiş au ajutat la dezvoltarea şi eficientizarea departamentului de protecţie a consumatorului din Suceava, un departament extrem de important pentru fiecare consumator de servicii.
Pentru toate aceste realizări şi transparenţa de care dă dovadă, Vasile Latiş primeşte titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.