Consilierul independent, Vasile Mocanu, s-a declarat dezamăgit de modul în care diverși candidați au acaparat dreapta politică din Suceava, drept pentru care a ales să susțină candidatul PSD-ului la Primăria Suceava.

Vasile Mocanu, consilier local independent„Am constatat, prin experiența celor două mandate de consilier local, că, după 12 ani de administrație Ion Lungu, suntem iar în ceasul al 12-lea în a face din Suceava un oraș frumos, modern, bine administrat, reper de cultură și civilizație. Jocuri politicianiste m-au împiedicat să-mi prezint proiectul pentru Suceava pentru  «O Suceavă altfel, o Suceavă cu suflet», deși sondajele mă creditau cu un procent de 7-10%. M-am hotărât să invit cetățenii să construim împreună o platformă civic cetățenească, cât mai largă în jurul celui mai onest candidat, consilierul local, doctor Tiberius Brădățan. Am lucrat împreună în ultimii patru ani, colegi în Consiliul Local, îi cunosc onestitatea, capacitatea managerială, soluțiile și proiectul pentru Suceava”, a declarat Vasile Mocanu.

 

De ce susține Mocanu candidatul PSD

Vasile Mocanu are și niște argumente pentru care a ales să susțină un candidat care nu este liberal.

„Pentru că, după 26 de ani paradigma politico-socială s-a schimbat, nu mai suntem divizați în susținătorii neocomunismului sau ai vânzătorilor de țară. Am trăit în istoria recentă, perioada în care partidul prezidențial a tăiat salarii și pensii pentru a îndestula clientela politică dar și etapa în care partidul social democrat a luat cele mai liberale măsuri. Exprimarea democrației se face prin partide politice, iar acestea sunt reprezentate prin candidați. La primărie alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui managerială de a construi cu viziune și onestitate pentru oraș, ca lider al unei echipe de specialiști cu expertiză în domeniile lor de activitate. Acest om, bun pentru Suceava, este consilier local, medicul Tiberius Brădățan alături de care vă chem să construim un nou proiect de oraș, «O Suceavă altfel, o Suceavă cu suflet»! Vă chem alături de acest proiect pe voi, sucevenii onești cu suflet pentru oraș, dezamăgiți, dezgustați și păcăliți în 12 ani de administrație Lungu. Cred că suntem în fața unor alegeri în care opțiunea nu mai este alegerea celui mai mic rău din două rele, ci alegerea între bine și rău”, a subliniat Mocanu.

Acesta a mai declarat că, nu este deocamdată membru PSD cu „acte în regulă”, însă îl susține pe doctorul Brădățan din tot sufletul.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.