Vineri, 31 martie, s-a întrunit Biroul Județean al PSD Suceava. În cadrul şedinţei au fost luate mai multe decizii cu privire la preşedinţia Organizaţiei Municipale a PSD Suceava şi s-au stabilit viitorii candidaţi ai partidului pentru Primăriile Suceava, Rădăuţi şi Vatra Dornei.

Astfel, ec. Vasile Rîmbu a fost numit în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Suceava. Totodată, el a fost validat ca şi candidat al PSD pentru funcția de primar al Sucevei. Potrivit PSD Suceava, acesta este un manager şi un lider binecunoscut sucevenilor prin prisma funcţiilor deţinute de-a lungul timpul, remarcându-se într-un mod exceptional datorită modernizării Spitalului Judeţean Suceava şi a rezultatelor avute în mandatul de director al Finanţelor sucevene.

Pentru Primăria municipiului Rădăuţi a fost desemnat drept candidat avocatul Traian Andronachi, cunoscut rădăuţenilor în mod special datorită managementului ireproşabil din perioada pandemiei de Coronavirus al Spitalului Municipal Rădăuţi.

Pentru Primăria municipiului Vatra Dornei a fost validat Gică Apetrei, cunoscut om de afaceri din zona Dornelor şi care în sondaje este cotat de dorneni cu prima şansă pentru obţinerea funcţiei de primar.

6 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue: ion lungu va candida pentru pozitia de primar al municipiului suceava 2024- 2028: in principiu _ pnl va castiga = n.a.t.o.& u.e.!*:

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : putini stiu si mentioneaza numele menegerului spitalului judetean sf ioan care a murit de curand _ meneger care m-a ajutat in implementarea dupa revolutie in medicina din romania a unor concepte in cel mai inalt standard u.s.a.!*:

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : din cauza ciumei si satanei bolsevice psd a mai murit _ de cancer_ un medic _ in substantiv feminine!*: celebratia doctor benedekt!*: se implinesc spusele papei benedict ” vom merge mai in larg, sa pescuim in ape mai adanci „!*:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.