Șoseaua de Centură a Sucevei va fi inaugurată, cel mai probabil, pe data de 26 septembrie 2019. Anunțul a fost făcut de către managerul Autotehnorom Suceava, Vasile Rîpan, cel care este și liderul asociației de firme care se ocupă de lucrările la Centură.

„Până pe data de 17 septembrie vom finaliza lucrările la Șoseaua de Centură a municipiului Suceava, apoi vom anunța Comisia de Recepție. În funcție de cât de repede vor recepționa lucrărările se va inaugura Centura. Preconizăm în acest sens, data de 26 septembrie. Eu mi-am asumat termenul de 17 septembrie încă din data de 14 august”, a declarat pentru SuceavaLive, Vasile Rîpan, managerul Autotehnorom Suceava.

Trebuie precizat că lucrările la Centura Sucevei au fost blocate de Guvern în 2012, fiind reluate ulterior, iar în primăvara anului 2015 a fost inaugurat primul tronson, de circa 5 kilometri.

Reamintim că ordinul de începere a lucrărilor la Centura Sucevei a fost dat pe 24 septembrie 2018 și are ca bază un acord-cadru încheiat pe 24 august 2018 cu asocierea de firme câştigătoare a licitaţiei, reprezentată de SC Autotehnorom SRL (lider de proiect), alături de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL şi SC Calcarul SRL.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.