Aş vrea să vorbim mai mult despre BUFONUL NOSTRU, însă nu sunt prea multe de spus, motiv pentru care este şi nominalizat la acestă „dicstincţie”. Vasile Schipor, director al Direcţiei Agricole Suceava, este un pion mut pe tabla de şah a PSD Suceava, nefiind recomandat pentru această funcţie nici de realizări, nici de capacităţi. Totuşi, […]

Aş vrea să vorbim mai mult despre BUFONUL NOSTRU, însă nu sunt prea multe de spus, motiv pentru care este şi nominalizat la acestă „dicstincţie”. Vasile Schipor, director al Direcţiei Agricole Suceava, este un pion mut pe tabla de şah a PSD Suceava, nefiind recomandat pentru această funcţie nici de realizări, nici de capacităţi.

Totuşi, Schipor este la conducerea uneia dintre cele mai importante Direcţii din judeţul Suceava, dat fiind faptul că potenţialul pe care agricultura îl are este unul de invidiat. Cu toate aceste, segmentul merge pe cât se poate de prost la noi în judeţ, aceasta fiind singura „realizare” notabilă a distinsului director. Fără abilităţi de comunicare, fără idei inovative, fără inspiraţie, ci doar cu puţină susţinere, Vasile Schipor ajută din plin la stagnarea agriculturii din judeţul Suceava, cu toate că, mulţumim lui Dumnezeu, am fost binecuvântaţi cu un sol extrem de fertil. Din nefericire, se pare că tot Dumnezeu ne-a dat şi conducători, unii la fel de fertili, alţii mai puţin, iar alţii deloc. Ne vom rezerva dreptul de a nu nominaliza pentru a vă da dumneavoastră, cititorilor noştri, posibilitatea de a vă face propria listă cu astfel de directori.

Revenind la Vasile Schipor, ne exprimăm convingerea că anul 2014 îi va aduce mai multă inspiraţie, mai multe idei şi mai multe fonduri, pentru că anul 2013 i-a adus în mare parte doar neîmpliniri. Astfel că, redacţia SUCEAVAL!VE îi acordă titlul de BUFONUL NOSTRU directorului Direcţiei Agricole Suceava, Vasile Schipor, pentru tot ce a făcut, nu a făcut, sau nu a ştiut să facă.

Redacția întreabă: Mulțămit?
Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.