Fostul senator PNL, Vasilica Steliana Miron, și-a petrecut sărbătorile de iarnă la New York. Se pare că, alături de fiica ei, fosta senatoare a cutreierat străzile celebrului oraș ameriacan după care au petrecut un Crăcin de poveste la unul dintre cele mai faimoase hoteluri de acolo.

În ceea ce privește trecerea dintre ani, Steliana Miron a ales o altă destinație – Puerto Rico. Fosta senatoare s-a bucurat de soare și de valurile Mării Caraibelor.

„Cu fiecare an ce trece, avem speranța schimbărilor și ne dorim ca multe lucruri bune să intre în viața noastră, fără a conștientiza de fapt că puterea schimbării este în noi! Drumurile pe care alegem să pășim sunt propriile noastre alegeri iar hazardul nu își are locul în ecuația asta. Probabil îl invocăm doar în cazurile de eșec, ca să avem pe cine „da vina”. Vă doresc  ca 2019 să fie un an fără compromisuri . „Să adunați lângă voi oameni buni, oameni pe care vă puteți baza, oameni a căror religie este sinceritatea!” La mulți ani!, a scris Vasilica Steliana Miron pe pagina sa de Facebook.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.