În municipiul Vatra Dornei dorința autorităților locale de a aduce investiții noi, cu vremea de afară, se pare că merg mână-n mână.

strazi dornaPrimarul municipiului Vatra Dornei, a anunțat că aici au început deja lucrările la reabilitarea străzilor.

„Pentru că vremea ne permite, de luni, au reînceput lucrările de reabilitare a străzilor. Astfel, pentru început vor fi finalizate străzile Vasile Deac și Dealu Negru și se vor continua lucrările de pe strada Petreni. De asemenea, prin proiectul finanțat cu 1.560.000 lei de către Primărie, au început lucrările și pe strada Mălinilor  și tot în această etapă vor fi reabilitate și străzile Libertății, Florilor și Lumea Nouă. Ne-am bucurat că vremea ține cu noi și am trecut la treabă. Investițiile continuă în municipiul Vatra Dornei, iar faptele vor dovedi asta. Îmi cer scuze, și pe această cale, locuitorilor din aceste zone, pentru disconfortul creat și sper să le finalizăm în condiții optime, în cel mai scurt timp”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Aceste lucrări fac parte din proiectul „Reabilitare străzi în municipiul Vatra Dornei”, finanțat prin PNDL cu aproape 7.200.000 lei, cofinanţarea locală fiind de 2.000.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.