Vatra Dornei va găzdui sâmbătă, 22 august, a IV-a etapă a Campionatul României la Tenis cu Piciorul.

Vor fi prezente 10 echipe, repartizate în două grupe, repartizarea făcându-se valoric, în funcție de rezultatele obținute la etapele anterioare. Din grupa A fac parte Tengo Salonta, campioana en-titre a României, Dumbrăvița Timiș, Tengo Salonta – Juniori, echipă care îl are în componență pe vicecampionul mondial en-titre la juniori Bencze David, Junii – Satu Mare și Negrești Oaș. Din Grupa B fac parte următoarele echipe: Futnet Timișoara, Bihor Oradea, Superstar Black Hill Vatra Dornei, Bucovina și Karaffe Baia Mare.
Echipele din Grupa B vor juca la Sala din Vatra Dornei, iar echipele din Grupa A vor juca la baza sportivă Maximiliano din Vatra Dornei.

„Este pentru al doilea an consecutiv când se organizează etapă de campionat național de tenis cu piciorul la Vatra Dornei. Vor fi prezenți multipli jucători medaliați la campionatele europene atât la juniori cât și la seniori. Se vor respecta condițiile de distanțare socială impuse de reglementările în vigoare și sperăm ca toată lumea să fie mulțumită la final”, a transmis Paul Boncheș, organizatorul evenimentului de la Vatra Dornei.

Evenimentul este organizat de Black Hill Vatra Dornei, prin Paul Boncheș, iar parteneri sunt Primăria Municipiului Vatra Dornei, Telescaun Vatra Dornei, Aqua Carpatica, Black Hill Vatra Dornei și Super Star.
Parteneri media: Orion Media Vatra Dornei, monitoruldedorna.ro, monitorulsv.ro, suceavalive.ro, judetulsuceava.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.