Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a semnat vineri, 13 decembrie, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, contractul de finanțare pentru Proiectul „Reabilitarea sursei și a rețelei de transport și distribuție energie termică în Municipiul Vatra Dornei” în valoare de 17.356.051 lei.

„Vom putea, astfel, să efectuăm plăţile pentru lucrările realizate anul acesta pentru modernizarea sistemului de termoficare, cea mai spinoasă problemă a acestui an pentru Primăria Vatra Dornei fiind rezolvată grație noului guvern liberal”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Edilul a adăugat că le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea problemei care le dădea bătăi de cap dornenilor.

„Le mulțumesc din inimă domnului prim-ministru Ludovic Orban, domnului ministru Ion Ștefan, doamnei deputat Angelica Fădor și domnului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru tot sprijinul și întreaga deschidere în rezolvarea acestei probleme”, a conchis Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.