În perioada 17-20 noiembrie, județul Suceava este prezent la Târgul de Turism al României, în pavilionul C2 din Romexpo, pentru a promova potențialul turistic al zonei precum și pachetele turistice specifice sărbătorilor de iarnă.

Târgul este destinat pasionaţilor de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinaţiile exotice şi turismul de aventură.

Târgul de Turism al României este organizat bianual, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

„Suntem prezenți la București, la acest târg, pentru a arăta încă o dată că frumusețea acestui meleag intitulat Țara Dornelor nu moare niciodată și că avem ce să le arătăm turiștilor. Așadar, pensiunile noastre sunt în așteptarea turiștilor, vremea pare că e în favoarea noastră, iar evenimentele pe care le vom organiza în perioada următoare vor completa acest pachet”, a declarat Ilie Boncheș, primarul municipiului Vatra Dornei.

Proiectul Crăciun în Bucovina își propune să promoveze potențialul turistic cultural imaterial al Bucovinei printr-o nouă modalitate de abordare a turismului intern, respectiv turismul de eveniment. Se vizează creșterea competitivității județului Suceava pe piața turistică regională și națională prin valorificarea și promovarea unei importante componente din categoria resurselor turistice etnografice, respectiv a tradițiilor și obiceiurilor de iarnă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.