La 17 februarie, ora 03.23, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că într-un club din localitate a izbucnit un scandal.

Din cercetări a rezultat faptul că P. Constantin, de 26 ani, din oraşul Siret, se afla în noaptea de 16/17.02.2013 într-un club din municipiul Vatra Dornei, împreună cu U. Bogdan, de 31 ani, tot din oraşul Siret, iar la un moment dat a avut o altercaţie cu O. Adrian, din municipiul Vatra Dornei, care se afla însoţit de mai mulţi prieteni. În urma apelului efectuat de către P. Constantin, la faţa locului s-a deplasat echipajul de poliţie care a aplanat scandalul, iar apelantul a fost transportat cu ambulanţa la spital.

La ora 04.15 o asistentă de la unitatea medicală din localitate a solicitat sprijinul poliţiei întrucât mai mulţi tineri provocau scandal pe holul secţiei tulburând liniştea pacienţilor. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, identificând pe tinerii implicaţi, toţi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii, i-a condus pe toţi la parterul clădirii, unde tinerii din Vatra Dornei au părăsit spitalul, însă P. Constantin şi U. Bogdan, au revenit la secţia chirurgie unde au provocat din nou scandal, fapt ce a dus la indignarea personalului medical şi a pacienţilor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală împotriva lui P. Constantin, U.Bogdan, P. Andrei, P. Cosmin şi P. Valentin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cazul în care vor fi depuse plângeri prealabile se vor efectua cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.