După ce și-a anunțat fanii că se căsătorește, Sophie Turner sau Sansa Stark, din Game of Thrones, a aruncat bomba: este însărcinată cu primul copil. Actrița de 22 de ani este logodită cu îndrăgitul cântăreţ şi actor american Joe Jonas (28 de ani), fost membru al trupei Jonas Brothers, din octombrie anul trecut.

Presa de peste Ocean susține că anumite indicii privind o sarcină au apărut recent, când cei doi logodnici au luat cina la restaurant. După cum scriu ziarele, Sophie Turner – care în trecut a fost fotografiată de multe ori beată – nu consuma alcool și avea un aspect livid. E posibil să sufere deja de grețuri.

În plus, jurnaliștii au remarcat că Sophie Turner apare doar în ținute lejere, costume mai mari sau rochițe vaporoase, ceea ce ne face să credem că domnița Casei Stark va deveni mămică pentru prima oară anul viitor.

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au afişat pentru prima dată împreună în noiembrie 2016, când au fost văzuţi la un concert al trupei Kings Of Leon, în Olanda. Joe Jonas a mai avut relaţii cu numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care Demi Lovato, Taylor Swift, Gigi Hadid şi Asgley Greene. Joe Jonas a devenit cunoscut ca membru al trupei pop-rock Jonas Brothers, alături de fraţii lui, Kevin şi Nick, în perioada 2005-2013. Din 2015, Joe Jonas este vocalistul trupei de dance-rock DNCE.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.