Ministrul Marcel Vela a reacționat în cazul activistului de mediu Daniel Bodnar care, în seara zilei de 9 decembrie, a fost atacat cu pietre în apropierea unui gater din comuna suceveană Mălini. Astfel, Vela a anunțat pe Facebook că a dispus trimiterea de urgență în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române.
„Am dispus măsuri prompte în cazul unei agresiuni prezentată aici, în mediul online, de o persoană care susține că ar avea drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos.
Ca urmare a apariției imaginilor în spațiul public, am dispus trimiterea de urgență în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate.
În situația în care, urmare a controlului efectuat de structurile Poliției Române, vor fi identificate disfuncționalități în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovații vor fi imediat sancționați.
Condamn ferm astfel de fapte!
Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne!
Nu voi tolera niciun fel de abuz!”, a transmis Marcel Vela.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.