Odată cu trecerea timpului, în societate au avut loc diverse schimbări, unele in bine și altele în rău. Pentru fiecare dintre acestea s-au căutat soluții de remediere. Unul dintre dispozitivele menite să îmbunătățească viața tuturor este ventilatorul.

AXI-EEX (2)Pro Vent este o companie al cărei obiectiv principal este comercializarea echipamentelor de climatizare și ventilație industrială care să iasă în întâmpinarea tuturor exigențelor din mediul modern de afaceri.

  Sisteme de ventilație pentru orice tip de clădire

Datorită faptului că modelele de clădiri și încăperi sunt  tot mai diverse, de dimensiuni și caracteristici diferite, este necesară o adaptare permanentă a ventilatoarelor și a sistemelor de climatizare.

Pe site-ul www.pro-vent.ro sunt puse la dispoziția celor interesați game variate de ventilatoare, ce pot fi alese în funcție de întrebuințare și de preferințe: ventilatoare centrifugale, recuperatoare de căldură, ventilatoare tubulatură, axiale, ventilatoare antiex, casnice, ventilatoare rezistente la foc, perdele de aer, grile și anemostate, ventilatoare de acoperiș, tubulatură, ventiloconvectoare și alte accesorii electrice.

Ventilatoarele centrifugale Atex reprezintă una dintre gamele cele mai des solicitate de clienții care doresc să asigure cele mai bune condiții locurilor în care își desfășoară activitatea zilnică.Acestea se bazează pe seriile din gama ventilatoarelor centrifugale.

Calitatea acestor articole este incontestabilă, potrivit părerilor celor care au achiziționat astfel de sisteme, încadrându-le printre cele mai eficiente. Fiecare model în parte prezintă rezistență crescută, durabilitate și o eficiență considerabilă.

Ca și celelalte tipuri de ventilatoare promovate pe site-ul pro-vent.ro, și acestea se regăsesc în mai multe serii: Centrifugo EEX, AXITUB EEX, AXI EEX.

            Ventilatoarele Centrifugo EEX sunt echipate cu  motoare monofazice și trifazice. Menirea lor este de a fi aplicate în locurile în care ar putea exista riscul de explozie, tocmai pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Acestea dispun de viteze, tensiuni și frecvențe diverse, precum și de motoare în 2 trepte de vitezăși sunt echipamente destinate mediilor corozive.

AXITUB EEX este o serie de ventilatoare axiale, cu carcasă lungă, ce se montează pe tubulatură. În componența acestora intră un rotor confecționat din aluminiu și au sistemul de variație a unghiului palelor patentat M.N.S.  (Multiflow Novovent System).

Acesta prezintă până la cinci soluții distincte pentru același număr de pale, diametru și aceeași viteză de rotație. Compania Pro-Vent oferă tuturor posibilitatea de a selecta echipamentul cel mai eficient și productiv, după tipul de consum, debit, nivel sonor, presiune, mărime și preț.

Modul în care funcționează acest tip de ventilator este unul practic: extrage aerul prin tubulatură.  Este confecționat din oxel inoxidabil și poate fi utilizat în clădiri industriale, ateliere, în centre comerciale, depozite și uzine de co-generare.

Un alt tip de ventilator Atex este cel din seria AXI EEX. Acesta dispune de montaj pe perete și se prezintă sub forma unui cadru metalic rectangular, confecționat din aluminiu. Sistemul este echipat cu motor monofazic și trifazic ATEX. Rețeaua densă care este integrată în brațele de suport asigură o protecție fizică maximă.

Ca și în cazul celorlalte serii, acestea sunt destinate amplasării în mediile care sunt predispuse la riscul de explozie. De asemenea, deține câteva caracteristici menite să ajute la o mai bună funcționare: grilaj vopsit epoxi, rotor din aluminiu cu unghiul palelor ajustabil prin sistemul M.N.S., iar în ceea ce privește fluxul aerului, acesta este direcționat dinspre motor către rotor.

Atât ventilatoarele din această serie, cât și sistemele din celelalte categorii pe care Pro-Vent le promoveaza pe site-ul pro-vent.ro dispun de calități excelente, dar și de prețuri accesibile de achiziție.

CENTRIFUGO EEX (1)

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.