Gama de ventilatoare industriale centrifugale este foarte variata si include mai multe tipuri de astfel de produse

Printre acestea se numara:

Ventilatoarele cu debite mari si presiuni medii

Aceste ventilatoare sunt potrivite pentru transportul pneumatic greu, precum cel de talas, rumegus, granule, aschii de lemn care sunt sub diametrul de 300 de milemetri. Acestea se pot actiona doar prin roti cu curele R ori cuplaj C. In cazul ventilatoarelor care sunt actionate prin roti se executa, in general, in cazul gazelor reci care au o temperatura mai scazuta de 80 de grade Celsius; in cazul constructiilor speciale, se pot executa si pentru gazele calde de pana in 350 de grade Celsius. Ventilatoarele centrifugale care sunt folosite pentru transportul pneumatic dublu, aspirantele cu conducta sunt folosite doar in cazul instalatiilor, pentru debitele duble fata de ventilatoarele din familia V20T, care sunt valabile pentru presiuni similare.

Ventilatoarele de presiune cu debite mari si presiuni medii sau joase.

Ventilatoarele care fac parte din familia V50 sunt potrivite pentru vehicularea aerului care are un continut scazut de praf, sub 10 g/m3, fum si gaze neutre. Ventilatoarele se produc in actionare directa D (rotorul ventilatorului direct cuplandu-se direct pe arborele motorului), pentru vehicularea aerului care are o temperatura de sub 75 de grade Celsius, incadrandu-se in limitele care sunt admise de solicitarile capului de ax al motoarelor electrice ori in actionare prin cuplaje C pentru rotoarele grele, care sa aiba un diametru de 630 ori in cazul temperaturilor care trec de 75 de grade Celsius.

Ventilatoarele centrifugale de acoperis tip VCA50 provin din familia V50 fiind folosite pentru evacuarea aerului viciat ori a noxelor din incaperi si hale de productie, montandu-se intr-o pozitie verticala prin acoperisul cladirilor.

Aceste tipuri de ventilatoare industriale sunt disponibile in Romania datorita unor firme ca Braco Industrial SRL. Aceasta aste o societate care are un capital romanesc de 100%. Firma a fost infiintata in anul 1993, in prezent, desfasurandu-si activitatea de productie si de comert cu ajutorul a 350 de angajati cu aplicatii in ramuri diverse ale industriei.

Societatea ofera romanilor o gama foarte larga de tipuri de ventilatoare axiale si ventilatoare radiale care au ca destinatie uzul general, industrial si tehnologic. Divizia aceasta, de ventilatoare industriale, din cadrul societatii a fost infiintata drept necesitate a valorificarii de mai mult de 25 de ani din domeniile care apartin de motoare electrice, ventilatoare industriale, instalatii de ventilatie si folosirea celor mai noi tehnologii de fabricatie in domeniu, fiind asigurate de partenerii societatii din cadrul Uniunii Europene.

Braco realizeaza ventilatoare, diferite elemente care tin de instalatiile de ventialtie si confectioneaza produse metalice diverse, dupa ideile proprii sau alte clientului. Am aflat despre aceasta companie interesandu-ma pe Internet despre “ventilatoare industriale centrifugale pret” si am descoperit astfel cel mai bun raport pret – calitate.

Compania mai este specializata si in executarea de motoare electrice de tensiune joasa si tensiune medie (la fel, se pot produce tinand cont de cerintele clientilor, oferind chiar si service pentru gama de motoare), dar si reductoare melcate sau coaxiale. Aceasta mai este si furnizoare la combinate petrochimice, termocentrale, rafinarii si fabrici de ciment.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.