Copilul în vârstă de doi ani din Mitocul Dragomirnei, în cazul căruia s-a confirmat diagnosticul de rujeolă şi care a murit la începutul acestei luni în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava a contactat virusul în spital, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, în urma finalizării anchetei, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.

    Potrivit acesteia, în cursul anchetei epidemiologice derulate de DSP, s-a stabilit că doi dintre cei 13 copii diagnosticaţi în acest an cu rujeolă au fost spitalizaţi în aceeaşi perioadă sau în zile apropiate cu copilul din Mitocul Dragomirnei, iar sora unui alt copil care a fost internat a contactat, de asemenea, virusul, toţi aceşti copii nefiind vaccinaţi.

One Response

  1. Roxana

    Medici plictisiti de meserie. Se pun in acelasi salon copii bolnavi de laringita, rosu in gat si rujeola si dupa ce se imbolnavesc si ceilati copii fac pe prostii. Dau vina pe mame ca sunt bolnave si spun la ceilalti pacienti sa nu vorbeasca cu cei din salonul cutare ca o sa i.a boli.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.