Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei, a declarat că, pentru a definitiva lucrările menite să asigure fluența circulației în zona Gării Burdujeni, au început lucrările de reabilitare a străzii Jean Bart.

Au început lucrările de reabilitare a străzii Jean Bart„Primăria municipiului Suceava are mai multe lucrări începute în municipiu și pe raza orașului. Chiar dacă vremea încă nu permite, deoarece sunt temperaturi negative și nu se poate turna asfalt, putem spune că se lucrează cu preponderență la reparații cu asfalt rece. De asemenea, se lucrează și la pavarea unor gropi existente în carosabil”, a declarat Harșovschi.

Viceprimarul a subliniat că strada Jean Bart vine în completarea celorlalte două străzi, Nicolae Iorga și Gheorghe Doja, care au fost refăcute anul trecut în zona Gării Burdujeni. „Această stradă a rămas să fie modernizată în acest an. Se vor reface trotuarele cu pavaje stânga-dreapta și se va turna un nou covor asfaltic. Strada are o nouă reconfigurare în urma avizelor obținute de la Poliția Rutieră. Și anume acele treceri de pietoni și acele locuri de parcare pe partea dreaptă, cum se coboară din strada Gheorghe Doja”, a mai susținut Harșovschi.

Aceste lucrări vor continua, iar în momentul de față se lucrează și pe strada Zorilor din cartierul George Enesu.

„La fel ca și pe strada Jean Bart, și pe strada Zorilor se refac trotuarele, urmând să se toarne covor asfaltic. Vor continua în acest an și lucrările de reabilitare pe strada Mihai Viteazu, de la sensul giratoriu de la Cinematograful Modern, până la Policlinică”, a concluzionat viceprimarul.

De asemenea, Harșovschi speră ca în jumătatea lunii aprilie, atunci când temperaturile vor fi peste 5 grade noaptea, să se înceapă lucrările și cu covoare asfaltice, astfel încât să fie continuate „lucrurile bune începute anul trecut”.

Harșovschi a reamintit că, în cursul anului trecut s-au făcut multe lucrări, iar în acest an, în urma bugetul votat în consiliul local, se continuă dezvoltarea Sucevei. Acesta a subliniat că se dorește „încet, încet, să se modernizeze Suceava de la scară de bloc”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.