Primăria Municipiului Suceava a încheiat luni, 6 aprilie, un contract cu BPM Tehnologica SRL București pentru cumpărarea a 10 ventilatoare pentru terapie intensivă „VETILATOR TRANSPORT/URGENTAtip OxicentOxi4 plus”.

„Termenul de livrare a produselor, însoţite de accesorii, este între minim 10 zile şi maxim 25 zile de la semnarea contractului, emitere ordin livrare, sau cu alte cuvinte între 20-30 aprilie 2020. Aceste ventilatoare vor mări capacitatea de ventilare a bolnavilor de la secţia de Terapie Intensivă. Am luat acordul pentru aducerea acestor aparate a domnilor doctori Stănescu, șeful de la Terapie Intensivă şi Cârlan, şeful UPU la Spitalul Suceava.
De asemenea, am adus la cunoștință despre achiziţia acestor aparate domnului general Oprea, care conduce astăzi spitalul, şi a fost de acord. Doamne ajută-ne să vină cât mai repede aceste ventilatoare!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Valoarea unui aparat este de 71.250 lei fără TVA, total valoare contract 847.875,0 lei inclusiv TVA. Plata se va face în termen de 5 zile de la recepția mărfii de către beneficiar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.