Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, anunță scutirea la plata impozitului pe clădirile și terenurile care au fost afectate în urma unor calamități naturale.

„În aplicarea prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr.132/2018 cu privire la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019, în situația producerii unor calamități naturale (cutremure, inundații sau incendii provocate de fenomene naturale, alunecări sau prăbușiri de terenuri) se acordă scutire la plata impozitului pe clădiri și terenuri”, a transmis Mihăiță Negură.

Potrivit edilului din Câmpulung Moldovenesc, de aceste scutiri beneficiază contribuabilii, persoanele fizice sau juridice, titulare ale obligației de plată aferente clădirilor și/sau terenurilor care au fost afectate în urma unor calamități naturale.
Pentru a beneficia de scutire la plata impozitelor locale, contribuabilii depun o cerere la Registratura Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc până la data de 31.03.2019, urmând ca aceasta să fie supusă aprobării Consiliului Local.

„Scutirea de la plata impozitului pe clădiri și/sau teren se acorda proprietarilor în cauză, cu începere de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a aut loc calamitatea, pe o perioada de 2 ani”, a mai precizat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.