Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că în luna septembrie vor avea loc două licitații importante pentru infrastructura sportivă din orașul nostru. Potrivit edilului, în data de 7 septembrie 2021 va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Bază sportivă tip I, teren fotbal dimensiuni UEFA, cu o tribună de 500 locuri (teren pentru antrenament) care va fi realizat în cadrul Complexului Sportiv (alături de Sala Polivalentă, stadion nou, bazine de înot de nivel olimpic) de pe strada Iuliu Hossu (zona Metro), unde Primăria deține 12 hectare de teren transferate de la Guvern. Valoarea proiectului fiind de 7.037.987,88 ron fără TVA.
De altfel, Ion Lungu a precizat că în data de 14 septembrie 2021 va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri din municipiul Suceava. Valoarea acestui proiect ridicându-se la 128.930.487,29 de lei +TVA.
„Sperăm să avem parte de competitori profesioniști, să se adjudece licitațiile și să demarăm construcția acestor obiective sportive așteptate de suceveni!”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.