Leo Iorga a trecut cu bine peste operația de cancer la picior. Acesta se recuperează pentru a urca pe scenă la concertul aniversar Compact.

Leo Iorga se luptă cu cancerul din anul 2011, iar în urmă cu câteva zile, a suferit o nouă operație, la picior, într-o clinică din Germania. Boala artistului a recidivat de-a lungul anilor în zone diferite ale corpului, dar acesta nu s-a lăsat și a luptat permanent. Tot în acest an, Leo Iorga a fost operat și la plâmăni, tot în Germania.

„Dragi prieteni. Operatia la piciorul stang al lui Leo a decurs bine, acum el se afla in perioada de recuperare medicala. Sa stiti ca citeste tot ce scrieti pe aceasta pagina, stie ca il iubiti. Asculta si respecta sfatul medicilor, suporta cu mult curaj, cu rabdare si cu speranta tratamentul care ii e administrat. Isi doreste sa revina pe scena, in fata publicului care il iubeste si pe care il iubeste. Alaturi de el sunt Paula – sotia lui, Edy si Paul – cei doi fii, dar si prieteni care il viziteaza la spital. (…) Leo, trebuie sa canti pentru noi, cei care te iubim!”, au scris colegii lui Leo Iorga, într-o postare publică pe o rețea de socializare.

Imediat după operație, au apărut și primele imagini cu îndrăgitul artist, care continuă să lupte pentru a reveni pe scenă, pentru a cânta cu colegii lui și pentru a-și încânta fanii care-l susțin necondiționat și care-l admiră pentru puterea sa.

Concert aniversar Compact

 

Trupa Compact revine pe 20 septembrie, la Arenele Romane, într-un concert aniversar ce marchează 40 de ani de la existența trupei, dar și 15 ani de la dispariția lui Teo Peter, basist și co-fondator al trupei-fenomen.

„Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie”, au mai scris aceștia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.