Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunță că lucrările de reparații la drumurile județene continuă și în această săptămână. Potrivit acestuia, sunt 20 de echipe care acționează în diferite zone ale județului Suceava.
„Așa cum s-a văzut am început reparațiile în zona de șes a județului, imediat ce timpul ne-a permis și continuăm în zona de munte, pe măsură de condițiile meteo ne permit. Prioritate au avut drumurile județene de pe traseul turiștilor către mânăstirile din județ. Am adus și trei mașini de mare capacitate care pregătesc și plombează carosabilul”, a explicat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe  Flutur.
De altfel, Flutur a spus că imediat după  Sărbătorile de Paște vor fi făcute lucrări de reparații la drumurile județene din Slatina, Hartop, Vulturești și din Boroaia.
Președintele Gheorghe Flutur a anunțat că au fost demarate lucrările la drumul Panaci-Glodu, cu finanțare prin PNDL, iar de câteva zile a fost scos la licitație drumul Frasin-Stulpicani-Ostra-Broșteni.
„Pentru drumul județean ce leagă orașele Frasin și Broșteni  am făcut un împrumut de 52 milioane de lei. Tot în această zonă, am alocat fonduri pentru drumul Stulpicani-Gemenea-Slătioara, către Codrii Seculari”, a conchis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.