Mihai Constantinescu se află de aproape 50 de zile în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați.

Artistul  este internat la Spitalul Floreasca din București după ce a fost găsit inconștient de soția să Simona Secrier. Din păcate, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi. Specialiștii declară că sunt șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să aibă parte de o vindecare completă pentru că  este foarte slăbit.
„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.
Dacă iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% şanse să ducă o viaţă normală. Ba mai mult, medicii cred că, dacă şi-ar reveni, ar putea suferi şi o hemoragie cerebrală.
„Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a completat specialistul.

 

 

Sursa: www.stirilekanald.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.