Potrivit apropiatilor, problemele de sanatate ale indragitei artiste s-au agravat in ultimul an, lucru confirmat si de lipsa concertelor din ultima perioada.

Maria Ciobanu, ajunsa la varsta de 81 de ani, are stari acute de oboseala si nu poate sa stea in picioare mai mult de 20 de minute.

In plus, din cauza problemelor cu inima, care s-au agravat, artista are probleme de respiratie si se confrunta foarte des cu palpitatii.

Maria Ciobanu se trateaza in prezent in Statele Unite ale Americii si nu a mai revenit in tara din toamna anului 2017.

Iata ce spun apropiatii cantaretei:

„Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii.

„De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate.

„In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite.

„Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au declarat surse din anturajul cantaretei, potrivit stirilekanald.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.