Veta Biriș, prima cântăreață care a cântat cântecele moților, melodii ce au fost interzise foarte mulți ani, salută decizia edilului Ioan Bogdan Codreanu de a candida pentru șefia Consiliului Județean Suceava și consideră că, acesta este cel care a dovedit că poate mai mult decât să administreze foarte bine o comună.

Veta Biriș alături de Ioan Bogdan Codreanu„În urmă cu mulți ani am avut bucuria să fiu pe meleagul comunei Pojorîta. Am întâlnit atunci un OM deosebit: pe Ioan Bogdan Codreanu. Dumnezeu a fost atât de generos cu mine, încât astăzi mă pot mândri cu prietenia primarului de Pojorîta, lucru care mă onorează. Pentru mine este o bucurie dătătoare de speranță să văd că încă mai sunt oameni fideli, aproape de comunitatea lor, așa cum este Ioan Bogdan Codreanu”, a declarat pentru SuceavaLive, cunoscuta artistă.

Aceasta consideră că Ioan Bogdan Codreanu are calitățile necesare pentru a îndeplini această funcție, iar asta îl va face să reușească, menționând totodată că, mai există atât artiști, cât și oameni importanți cu care ea a discutat și care au vorbit întotdeauna la superlativ despre acest om.

„Ca artist, una dintre marile mele bucurii este atunci când aud de această comună sau când ajung aici, la Pojorîta, și mă reîntâlnesc cu primarul Ioan Bogdan Codreanu. Am rămas surprinsă să văd că, atunci când pomenesc numele acestei comune, există oameni care zâmbesc și care știu la ce comună ma refer. Acesta nu este un lucru puțin. Asta înseamnă că, cineva a muncit pentru acest renume și a făcut tot ce a ținut de persoana sa, ca acest colț de Bucovina să fie recunoscut. Acea persoană este Ioan Bogdan Codreanu și oamenii de acolo care îl susțin și cred în el. Personal, nu îmi plac oamenii care aruncă cu pietre și nu acceptă ideea că există și oameni adevărați. Este o calitate până la urmă să recunoști o valoare și să o  recomanzi și altora”, a mai adăugat Veta Biriș.

În încheiere artista a spus că, este sigură că va mai auzi de Ioan Bogdan Codreanu și peste ani, pentru că, un om ca el este  imposibil să nu aibă succes.

„Îi mulțumesc pentru ceea ce face și pentru ceea ce este. Îi doresc ca Dumnezeu să îi fie aproape în tot ceea ce și-a propus să reușească. Personal, cred că vom mai auzi de acest nume. Dumnezeu îl iubește prea mult ca să nu îl ajute”, a conchis Veta Biriș.

Trebuie amintit faptul că, Ioan Bogdan Codreanu este cel care va reprezenta Partidul Mișcarea Populară la alegerile din această vară și va candida din partea acestui partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, când  se va „lupta” cu oameni politici ca Gheorghe Flutur și, cel mai probabil, Ioan Stan.

One Response

  1. Liliana

    Cu tot respectul pt.Domnul Flutur care a sustinut mereu Plaiurile Bucovinei,dar sunt convinsa ca Bogdan Codreanu va castiga ,asa cum spunea doamna Veta Biris ,are o inima mult prea mare sa nu-l ajute Dumnezeu.Personal il cunosc si stiu ca e capabil de fapte mari pt.ca e mereu Dumnezeu cu el…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.