Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, propune spre dezbatere, în ședința extraordinară a Consiliului Local al municipiului Suceava, ce va avea loc vineri, 14 octombrie, un proiect de  hotărâre privind asocierea între municipiul Suceava și Asociația Club Sportiv „Foresta” Suceava.

Potrivit proiectului de hotărâre, asocierea va fi valabilă în perioada 14 octombrie – 11 noiembrie 2016, în vederea finanțării și realizării în comun a acțiunilor de interes local cuprinse în proiectul „Asigurarea cadrului organizatoric necesar desfășurării meciului de fotbal din Cupa României, dintre echipele Foresta Suceava-Steaua București”, care se va desfășura în municipiul Suceava, pe stadionul Areni.

foresta suceava si steaua bucuresti

În expunerea de motive, se precizează că scopul proiectului îl reprezintă desfășurarea meciului din șaisprezecimile de finală ale Cupei României: A.C.S. Foresta Suceava – S.C.F.C. Steaua București, în municipiul Suceava, obiectivul principal fiind închirierea instalației de iluminat, o condiție obligatorie, în caz contrar meciul urmând a se desfășura pe un stadion într-o altă localitate, care îndeplinește regulamentele necesare disputării jocului și televizării, iar contribuția municipiului Suceava la această asociere constă în alocare sumei de 225.000 de lei.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.