Gianina-Elena Beleagă, de 23 de ani, născută la Gura- Humorului, județul Suceava, și legitimată la CSA Steaua București, a vorbit despre sacrificiile pe care le îndură sportivii de performanță în cadrul Matinalului Digi Sport. Aceasta a precizat că după ce a câștigat aurul la Plovdiv, la dublu vâsle categorie uşoară feminin, alături de Ionela-Livia Lehaci, a fost extrem de mândră de realizările sale, dar acest lucru a fost umbrit de o accidentare care a necesitat o intervenție chirurgicală la Viena.

„Imaginile sunt de anul trecut. În prima fotografie rănile nu sunt chiar așa de mari, în a doua, însă, da! Sunt dureroase, dar până la urmă asta implică canotajul. Și în gimnastică este la fel.
În fotografia de dinaintea operației eram cu ochelari de soare nu pentru că doream să lansez un trend-setting, ci pentru că aveam niște probleme la ochi. Concurez cu lentile de contact. Uneori mai îmi vine apă în ochi, dar ne descurcăm.
Cât despre pozele în care apar în cârje, sunt de săptămâna trecută, când am fost la Viena, în control”, a mai spus Gianina Beleagă la Digi Sport.

Sursa Foto: Digi Sport

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.