Astăzi și mâine, 29-30 iulie, se desfășoară la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, cea de-a VI-a ediţie a Conferinței Internaționale Discurs critic și variație lingvistică.

Această conferinţă este organizată prin colaborarea dintre Şcoala Doctorală de Ştiinţe Socio-umane şi Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării și propune doctoranzilor și tuturor celor interesați o tematică generoasă, sub titlul „Metadiscurs şi metatext”.

Pe parcursul celor două zile şi-au anunţat prezenţa cu lucrări în cadrul conferinţei doctoranzi de la universitatea din Suceava, dar și de la alte universități din țară şi din străinătate, interesul provocat de această conferinţă în rândul specialiştilor fiind unul constant în ultimii şase ani.

În debutul conferinţei, în Aula din corpul E al Universităţii, vor avea loc prelegerile în plen susţinute de profesor universitar doctor Marta Perez Toral, Universitatea din Oviedo, Spania; profesor universitar doctor Mircea A. Diaconu, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava; profesor universitar doctor Simona Antofi, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi şi profesor universitar doctor Ioan Oprea, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

afis conferinta internationala

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.