VIP de CJ. Dacă la şedinţe este foarte obosit, stând cu ochii închişi, în restul programului de lucru Alexandru Rădulescu este foarte „activ”!

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu, este cunoscut pentru faptul că aproape niciodată nu spune nimic. Ne referim aici … strict la declarații! Norocul lui este că la preşedinţia Consiliului Judeţean este Cătălin Nechifor, o persoană tânără, care compensează inactivitatea vicepreşedinţilor. Dacă celălalt vicepreşedinte este suspendat din activitatea administrativă pentru a nu încasa bani de la stat pe perioada campaniei electorale la Camera Deputaţilor, atunci Alexandru Rădulescu s-a gândit că are timp de „somnic” în şedinţe şi de „păpică” în timpul programului de lucru. Ne întrebăm oare, ce face Rădulescu când este închis în propriul birou? … pentru că în spaţiile publice, vă arătăm noi:

Şedinţa Consiliului Judeţean Suceava. Alexandru Rădulescu oricât ar ridica capul în sus, noi tot ne dăm seama că a aţipit, iar când e treaz dă sms-uri, probabil colegei Silvia Boliacu … pentru a o invita la masă!

 

 

 

 

 

Restaurantul Taco Loco Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu, părăseşte Palatul Administrativ însoțit de doamna Silvia Boliacu – şefa corpului de control din CJ Suceava. Ne interesează mai puțin doamna Boliacu în acest context, dar asta nu înseamnă că nu îi dăm importanță, ci doar că, într-un material următor se va bucura de întreaga noastră atenție. Revenind la vicepreședintele Rădulescu, acesta a plecat de la serviciu la ora 13:30, probabil pentru pauza de masă. Perfect normal, dacă pauza ar fi de jumătate de oră. Nu mare ne-a fost mirarea să observăm că domnul vicepreședinte intră ”la braț” cu doamna Boliacu în restaurantul lui Lorand Lajos Ercse, secretarul executiv al PSD Suceava. Până aici, probabil nimic anormal! Însă, domnii de care vorbim, au părăsit localul abia la ora 15,55, adică la terminarea programului de lucru la Consiliul Judeţean. Via Home.

P.S. Și mai avem o întrebare… Cine a plătit masa…? Via Lorand.

Recomandare: Deși, domnii de mai sus nu sunt aleșii noștri, dar pentru că fac parte din echipa celui ales de suceveni și chiar dacă sunt trecători prin instituția Consiliului Județean, măcar pe perioada mandatului de 4 ani, ii rugăm să respecte programul de lucru, din respect pentru suceveni!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.