Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Cristinel Crețu a anunțat luni, 28 martie, că din această săptămână va începe programul de reparații la drumurile județene. El a spus că a dat ordinul de începere al lucrărilor și că urmează să se lucreze din această săptămână.

„Vremea a început să se încălzească și se pot face deja lucrări de reparații în zonele unde nu se înregistrează temperaturi negative nocturne”, a declarat vicepreședintele CJ Suceava.

Potrivit lui Crețu lucrările de reparații vor începe din zonele de șes și vor continua, pe măsura ce vremea se încălzește, în zona de munte. El a subliniat că în anul 2022 CJ Suceava are un program amplu de lucrări de reparații în condițiile în care anul trecut nu a avut cum să execute asemenea intervenții din cauză că au durat procedurile de selecție a firmei.

Cristinel Crețu a precizat că prin bugetul din acest an au fost alocați 70 de milioane de lei pentru reparații curente și întreținere la drumurile județene. Totodată, vicepreședintele CJ Suceava a anunțat că vor fi actualizați și indicatorii tehnico-economici pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a DJ 209B, Văleni – Stânişoara – Iesle – limita cu judeţul Neamţ, modernizare DJ 174C, Panaci – Bilbor și asfaltare DJ 178C, Rădăuți – Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Bilca – Vicovu de Sus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.