Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă, responsabil cu activitatea Spitalului Județean Suceava, i-a răspuns secretarului executiv al PSD Suceava, subprefectul Cristian Șologon, care a transmis că PSD nu are rolul de a face parte din corul lăudătorilor de serviciu ai conducerii CJ Suceava.

„Se înțelege că actuala Coaliție s-a făcut cu mult după constituirea Consiliului Județean Suceava, acolo unde, prin votul electoratului, a fost posibilă formarea unei majorității a Partidului Național Liberal. Acum, ce nu înțelegem, ar fi de ce, totuși, partenerii noștri din Coaliție nu au evitat să pice în penibil, atunci când au ieșit cu așa-zisa știre bombă referitoare la secția obstetrică ginecologie.

Dacă ne-ar fi fost adresată o simplă întrebare, ar fi aflat că există o licitație în curs, contestată și, culmea, clarificată de instanță chiar cu o zi înainte. Nu văd demersul lor a fi făcut cu bune intenții, din moment ce întârzierea lucrărilor nu era din vina Consiliului Județean Suceava, ci o urmare a procedurilor de licitație, care impuneau respectarea unor termene.

Pentru cineva din opoziție aș înțelege aceste ieșiri, dar nu le înțeleg când suntem în Coaliție și avem zilnic comunicare pe aceste probleme. Și mai este ceva. Nu se poate ca într-o coaliție ce este bun să fie al tău, iar ce nu merge să fie al partenerului. Așa că, domnule Șologon, după logica dumneavoastră, dacă este să ne referim că ocupați o funcție de subprefect, vă putem întreba și noi de 10 ori pe zi despre problemele aflate în responsabilitatea dumneavoastră. Dacă așa vreți să colaborăm, așa am putea face”, a transmis vicepreședintele CJ Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.