Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a informat că Bucovina, județul Suceava și Anul Ciprian Porumbescu au fost promovate în Germania.
Potrivit vicepreședintelui Niculai Barbă, România a fost prezentă la cea de-a opta ediție a Conferinței Internaționale Donausalon (Salonul Dunării), organizată în marja Târgului de Turism ITB Berlin. Evenimentul a avut loc la sediul Reprezentanței Permanente a Landului Baden-Württemberg, oferind prilejul țărilor participante de a-și prezenta oferta turistică.
„În calitate de partener de cooperare, România, țară riverană Dunării, a amenajat un stand în cadrul Donausalon, unde s-a prezentat publicului interesat cele mai atractive destinații turistice autohtone, Bucovina fiind în prim-plan.
Mai mult, prin intermediul unui concert de vioară și pian susținut de artiști ai Ansamblului Artistic Profesionist «Ciprian Porumbescu», Consiliul Județean Suceava a promovat Anul Ciprian Porumbescu.
Participarea la eveniment vine în completarea acțiunilor de promovare care vizează piața germană. De asemenea, au fost oferite materiale de promovare tuturor operatorilor economici care au participat la ITB”, a spus Niculai Barbă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.