Vicepreședintele PSD și lider al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan nu a fost prezent la primul CEx al PSDS din 2020, PSD Bistrița-Năsăud fiind reprezentat de deputatul Daniel Suciu. Cu toate acestea, unele decizii luate în cadrul acestei ședințe par bizare, cel puțin în ceea ce privește coordonarea politică a unor filiale. Una dintre aceste decizii este cea cu privire la numirea unui coordonator de alegeri interne pentru filiala Cluj, în persoana lui Gheorghe Simon.

De ce este bizară această numire? Deoarece nu-si are sensul această numire, fiecare organizație organizandu-și alegerile in mod democratic, conform statutului. In plus, in conducerea PSD există deja vicepreședinți cu atribuții legate de coordonarea organizațiilor, in cazul Transilvaniei fiind vorba de Radu Moldovan si Gabriel Zetea.

Nici Radu Moldovan nu înțelege această decizie, acesta fiind absent de la ședința CEx cu pricina: „Nu știu ce s-a discutat in CEx, am aflat din presă anumite decizii. Eu sunt de părere că fiecare organizație trebuie să-și aleagă singură destinul, conducătorii si direcția, si nu cineva din conducerea centrală”, a precizat Moldovan

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.